Goossens Belastingadviseurs

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij werken als bedrijf zowel met én voor ondernemers. Het is dan ook niet meer dan normaal voor ons om een voorbeeldfunctie aan te nemen door bij onze bedrijfsactiviteiten rekening te houden met mens, milieu en maatschappij. Wij hopen hiermee ook andere ondernemers te inspireren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Maatschappelijk betrokken

Goossens Belastingadviseurs is maatschappelijk betrokken en hiermee leveren we graag een bijdrage aan de (lokale) samenleving. Wij steunen daarom diverse sportieve en culturele organisaties in de vorm van sponsoring. Voor ons draagt sponsoring namelijk bij aan goede, langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers.
kunst en cultuur

Theatergroep Honger

Theatergroep Honger maakt sinds 2006 theater op verrassende locaties in Bergen op Zoom. Door iedere productie met een andere regisseur te werken of de voorstelling zelf te maken zet deze getalenteerde theatergroep ieder jaar weer een unieke voorstelling neer.
evenementen

Beachvolleybal

Op de grote markt in Bergen op Zoom vindt het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi plaats, georganiseerd door Volleybalvereniging Sic Pugno.

De binnenstad staat dan een week lang in het teken van beachvolleybal. Een toernooi waar iedereen van harte welkom is: van jong en oud tot recreanten en gevorderden.

Wij willen als Goossens Belastingadviseurs hier graag een bijdrage aan leveren als één van de veldsponsoren.

sport en beweging

Jubileum 100 jaar H.M.S. – RKVV Nieuw-Borgvliet

Voetbalvereniging RKVV Nieuw Borgvliet is een plaatselijke voetbalclub. Op 22 november 2022 zal de club 100 jaar bestaan. Goossens Belastingadviseurs is als hoofdsponsor betrokken bij dit jubileum.
Kunst en cultuur

Bergse Vastenavend

Vastenavend in ‘t Krabbegat; een authentieke, springlevende culturele traditie.

Het is het belangrijkste evenement in Bergen op Zoom, dat al eeuwen is verbonden aan deze stad en diep geworteld is in de Bergse samenleving. Het verdient alle sympathie en ondersteuning. 

Goossens Belastingadviseurs onderkent het grote maatschappelijke belang en ondersteunt de activiteiten van harte als trotse sponsor.

stichting vastenavond bergen op zoom

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bij Goossens Belastingadviseurs dat we een brede maatschappelijke betrokkenheid tonen.

persoonlijke ontwikkeling

Groeien binnen Goossens Belastingadviseurs

Medewerkers van ons kantoor moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende groeimogelijkheden en ruimte voor specialisatie of juist ontwikkeling in de breedte.

stagiair Goossens Academy