Goossens academy

Verhoog je expertstatus

Vanuit Goossens Academy bieden wij een unieke mogelijkheid om een traineeship aan te gaan bij ons bedrijf. Kenmerkend voor ons traineeprogramma is dat het wij investeren in jou! Door leren en werken te combineren.
goossens-academy-trainee

Trainee REAA

Je hebt een bedrijfseconomische of financieel-economische HBO-opleiding afgerond. Je komt direct bij ons in dienst als Trainee REAA. Je ontvangt een volledig salaris en kan studeren in onze tijd. Wij betalen de opleiding welke via onze educatiepartner Markus Verbeek Praehep zal worden aangeboden. Link: Post Bachelor Register Administratie Adviseur (REAA) | Markus Verbeek Praehep (mvp.nl)
Met de juiste inzet rond je de Post Bachelor Register Erkend Administratie Adviseur af binnen 1 jaar. Na dit jaar heb je baangarantie.

Register Erkend Administratie Adviseur (REAA)
De REAA-opleiding is een praktijkgerichte opleiding. Als REAA kun je de mkb-ondernemer bij een breed scala aan bedrijfsactiviteiten ondersteunen. Je hoofdactiviteiten bestaan uit het voeren van administraties (verzorgen van de boekhouding), het samenstellen van jaarrekeningen (en daarover adviseren), het verzorgen van fiscale aangiften (inkomstenbelasting en vpb), het verstrekken van adviezen over financieringsvraagstukken en het verstrekken van adviezen over fiscale vraagstukken.

Tijdens de opleiding word je ingeschreven in het aspirant-Register Erkend Administratie Adviseur (REAA) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Na afloop van de opleiding ben je toelaatbaar voor het Register Erkend Administratie Adviseur (REAA) en mag je de titel REAA voeren.

Bedrijfscultuur
Onze organisatie scoort hoog op het type Familiecultuur. Binnen een familiecultuur is er sprake van een zeer vriendelijke werkomgeving waar mensen veel met elkaar gemeen hebben. De betrokkenheid onder de werknemers is groot. De nadruk ligt in de organisatie op de persoonlijke ontwikkeling.

Goossens Academy

Goossens academy

Wij geloven niet in een hokjescultuur

Wij geloven in de professional die zowel kennis heeft van bedrijfsadministratie en fiscaliteit. Heb jij een administratieve achtergrond, dan helpen wij je met jouw fiscale kennis. Heb jij een fiscale achtergrond, dan helpen wij je bij de ontwikkeling van jouw skills in bedrijfsadministratie. Dit allemaal in samenwerking met PE-gecertificeerde trainers en docenten.

Cursussen en trainingen

Goossens Academy biedt medewerkers steeds nieuwe uitdagingen om zich te blijven ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat jouw werk altijd een uitdaging biedt. Samen stellen we doelen en bieden we de mogelijkheid om hiermee actief aan de slag te gaan. Dat doen we door middel van een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen. Bij Goossens Belastingadviseurs werken we met externe trainers en docenten die jouw uitdagen je expertstatus te verhogen.

Expertstatus: beste in jouw vakgebied

Blijf jezelf verrijken door je kennis op peil te houden. Blijf vooroplopen bij de laatste ontwikkelingen en zelfs de laatste trends. Verwerk vervolgens de opgedane kennis in jouw werk en deel de opgedane kennis!

Bekijk onze vacatures voor een passende functie.

Financieel

Up-to-date

Als ondernemer ben je druk en ontkom je niet aan het feit dat je soms belangrijk nieuws mist.

Onze nieuwsbrief geeft je daarom een kort overzicht van al het belangrijke nieuws op financieel en fiscaal gebied. Precies alles wat jij als ondernemer moet weten in een maandelijkse mail.

Wij sturen geen spam, beloofd!

Meld je hieronder gratis aan en blijf ook financieel up-to-date!