Goossens academy

Verhoog je expertstatus

We bewegen ons elke dag in een wereld die steeds verandert. En ook onze klanten krijgen te maken met continu vernieuwende regelgeving. Dat maakt ons werk interessant, uitdagend en houdt ons scherp. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven.

Goossens Academy

Goossens academy

Wij geloven niet in een hokjescultuur

Wij geloven in de professional die zowel kennis heeft van bedrijfsadministratie en fiscaliteit. Heb jij een administratieve achtergrond, dan helpen wij je met jouw fiscale kennis. Heb jij een fiscale achtergrond, dan helpen wij je bij de ontwikkeling van jouw skills in bedrijfsadministratie. Dit allemaal in samenwerking met PE-gecertificeerde trainers en docenten.

Cursussen en trainingen

Goossens Academy biedt medewerkers steeds nieuwe uitdagingen om zich te blijven ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat jouw werk altijd een uitdaging biedt. Samen stellen we doelen en bieden we de mogelijkheid om hiermee actief aan de slag te gaan. Dat doen we door middel van een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen. Bij Goossens Belastingadviseurs werken we met externe trainers en docenten die jouw uitdagen je expertstatus te verhogen.

Expertstatus: beste in jouw vakgebied

Blijf jezelf verrijken door je kennis op peil te houden. Blijf vooroplopen bij de laatste ontwikkelingen en zelfs de laatste trends. Verwerk vervolgens de opgedane kennis in jouw werk en deel de opgedane kennis!

Bekijk onze vacatures voor een passende functie.

Financieel

Up-to-date

Als ondernemer ben je druk en ontkom je niet aan het feit dat je soms belangrijk nieuws mist.

Onze nieuwsbrief geeft je daarom een kort overzicht van al het belangrijke nieuws op financieel en fiscaal gebied. Precies alles wat jij als ondernemer moet weten in een maandelijkse mail.

Wij sturen geen spam, beloofd!

Meld je hieronder gratis aan en blijf ook financieel up-to-date!