Goossens Belastingadviseurs

Klant worden bij kantoor Goossens

Wij geloven dat ondernemers pas écht succesvol kunnen zijn als hun administratie actueel is.
Klant worden bij Kantoor Goossens
Wij zijn er voor jou

Onboarding

We nodigen je graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hiervoor hoef je geen voorbereidingen te treffen. Je kunt hierin jouw vragen of wensen voorleggen en wij bieden je hiervoor een mogelijke oplossing. Eenvoudige vraagstukken worden op dat moment al vrij snel aan de orde gesteld en opgelost. Op basis van de door jouw verstrekte informatie ontvang je een heldere en transparante offerte voor de overeengekomen werkzaamheden. Deze kunt u digitaal ondertekenen. Zo kunnen we snel aan de slag.
Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag. Voor ondernemers bieden wij een dashboard met daarin een CRM-functie en facturatiemogelijkheden. Deze worden helder uitgelegd zodat jij direct van start kan gaan!
We maken wederzijdse afspraken over de planning en uitvoering van onze werkzaamheden. Wij declareren per periode. Dit kan op basis van geleverde prestaties per maand of in vaste termijnen.
belasting uitbesteden

Zelf doen of uitbesteden?

Je kunt ervoor kiezen om de administratie geheel of gedeeltelijk zelf te doen. Bij geheel uitbesteden zorgen onze specialisten ervoor dat jouw administratie op orde is. Door automatisering kunnen we efficiënt werken. Ook als je kiest voor gedeeltelijk uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je een solide administratie op te zetten. Wij verwerken en controleren de cijfers en zorgen voor duidelijke rapportages.
hulp bij belastingaangifte

Sturen op cijfers

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een gedegen financiële administratie te voeren. Die verplichting om cijfers goed vast te leggen biedt kansen. Als de cijfers op orde zijn, heb je inzicht in omzet, verkoop en inkoop. Maar ook in je bedrijfskosten en het betalingsgedrag van je klanten. Met een goede administratie heb je managementinformatie in handen die je helpt bij het maken van de juiste beslissingen voor jouw onderneming.
Goossens Belastingadviseurs is

Register Belastingadviseur

Belastingwetgeving verandert continu. De RB houdt alle ontwikkelingen bij door middel van verplichte permanente educatie. Zo voldoen jouw documenten en aangiftes altijd aan de laatste fiscale voorschriften. In voorkomende gevallen stelt de RB ook documenten voor je op.

De RB is op de hoogte van zowel jouw zakelijke als privésituatie. Daardoor weet hij waar je staat en welke richting je op wilt. Ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied koppelt hij moeiteloos aan jouw toekomstplannen. Omdat zijn kennis altijd actueel is, weet je zeker dat zijn adviezen dat ook zijn.
De RB is op de hoogte van (starters)kortingen en mogelijke subsidies waarop je als ondernemer recht heeft. Daarnaast werkt hij samen met andere financieel professionals, zoals accountants en juristen, om ervoor te zorgen dat je met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk financieel voordeel behaalt.
Beleid is nodig om richting te geven aan jouw ondernemersactiviteiten. De RB informeert en adviseert je onafhankelijk en objectief bij het opstellen van beleid met betrekking tot fiscale zaken, rechtsvormen en financiële planning. Zodat je nu en in de toekomst slimme keuzes maakt die ook juridisch en fiscaal gezien gunstig zijn.
Alleen belastingadviseurs die een gedegen opleidingstraject hebben gevolgd, mogen zich RB noemen. Daarnaast is permanente educatie verplicht. De RB houdt zijn kennis continu op peil middels cursussen, workshops, lezingen en vakliteratuur. Zo ben je met een RB verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies op elk fiscaal gebied.
In situaties van een herstructurering binnen uw bedrijf, een overname of internationale stappen, is zorgvuldigheid van het grootste belang. Er spelen allerlei juridische, fiscale en organisatorische zaken een rol bij dit soort ingrijpende veranderingen. De RB is jouw sparringpartner in dit proces en begeleidt de benodigde trajecten.
Voor jou als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet je erop kunnen rekenen dat jouw belastingadviseur jouw belangen dient. En dat hij alle ins en outs kent van het belastingvak, zodat jij verzekerd bent van de optimale oplossing. Het Register Belastingadviseurs, met 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs in het mkb, waarborgt de kwaliteit voor jou als ondernemer. Alle leden zijn namelijk gebonden aan het Reglement Tuchtrechtspraak.
Logo RB Register Belastingadviseurs
Wil jij een vast bedrag per maand betalen? Geen probleem!
enthousiast geworden

Tijd voor een gesprek

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.