Goossens Belastingadviseurs

Onderdeel zijn van ons team

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor cijfers? Wij hebben een vacature voor ons kantoor in Bergen op Zoom en zijn benieuwd naar jouw verhaal!

young professionals gezocht

Wil jij meer klantcontact?

Solliciteer dan nu bij Goossens Belastingadviseurs!

Jouw profiel

Wat wij bieden

young professionals gezocht

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Heb jij ervaring als adviseur? Ben jij toe aan een nieuwe omgeving en op zoek naar een toffe vacature in Bergen op Zoom? Dan zoeken wij jou!

Waarom Goossens Belastingadviseurs?

Natuurlijk omdat je een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons goed kan werken. Op een manier zoals jij dat wilt. Wij investeren in innovatie, wij geven onze medewerkers vertrouwen en stimuleren hun ideeën.

Kwaliteit staat bij boven kwantiteit, daarom krijg je bij Goossens Belastingadviseurs de tijd en ruimte om je werk goed te doen. Ook helpen we je met onze Goossens Academy om jezelf nog verder te ontwikkelen en je PE-punten te behalen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit. Wij begrijpen het als je in de ochtend eerst je kinderen naar school brengt. Of einde van de middag graag wil sporten. Geen probleem.

Financieel

Up-to-date

Als ondernemer ben je druk en ontkom je niet aan het feit dat je soms belangrijk nieuws mist.

Onze nieuwsbrief geeft je daarom een kort overzicht van al het belangrijke nieuws op financieel en fiscaal gebied. Precies alles wat jij als ondernemer moet weten in een maandelijkse mail.

Wij sturen geen spam, beloofd!

Meld je hieronder gratis aan en blijf ook financieel up-to-date!