kantoorgoossens

Belastingadviseur Bergen op Zoom

Als ondernemer is het belangrijk om je belastingzaken goed op orde te hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je alles op de juiste manier regelt en geen fiscale voordelen misloopt? Een belastingadviseur kan je hierbij helpen. En als je op zoek bent naar een betrouwbare belastingadviseur in Bergen op Zoom, dan is Goossens Belastingadviseurs een goede keuze.

Goossens Belastingadviseurs is een deskundig en ervaren belastingadvieskantoor in Bergen op Zoom. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van belastingadvies en boekhouding, waaronder:

  • Belastingaangiften
  • Fiscale adviezen
  • Salarisadministratie
  • Jaarrekeningen
  • Bedrijfsadvisering

Het team van Goossens Belastingadviseurs bestaat uit ervaren en goed opgeleide professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Wij kunnen je helpen bij het optimaliseren van je belastingpositie en het behalen van fiscale voordelen.

Een van de voordelen van Goossens Belastingadviseurs is onze persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij de specifieke situatie van de klant. Dit zorgt ervoor dat je altijd de best mogelijke service krijgt en dat je belastingzaken goed geregeld zijn.

Ons team helpt bij al je belastingzaken en zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij je kunnen helpen met je boekhouding en belastingaangifte.

fiscaal en financieel professional

SRFA Erkend Kantoor

SFRA Erkend kantoor

De SRFA verstrekt kwaliteitskeurmerken, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist of financieel professional. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat onze professionals voldoen aan de juiste criteria.

SFRA Erkend kantoor

kantoor goossens

Registratie Belastingdienst

Belastingdienst

Ons kantoor is geregistreerd bij de belastingdienst. Ons kantoor heeft een eigen registratienummer zodat wij onze klanten goed kunnen bedienen. Met dit nummer kunnen wij als fiscaal intermediair gegevens aanleveren bij de belastingdienst, zoals bijvoorbeeld belastingaangiften of bezwaarschriften.

Belastingdienst
Goossens Belastingadviseurs is

Register Belastingadviseur

Belastingwetgeving verandert continu. De RB houdt alle ontwikkelingen bij door middel van verplichte permanente educatie. Zo voldoen jouw documenten en aangiftes altijd aan de laatste fiscale voorschriften. In voorkomende gevallen stelt de RB ook documenten voor je op.

De RB is op de hoogte van zowel jouw zakelijke als privésituatie. Daardoor weet hij waar je staat en welke richting je op wilt. Ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied koppelt hij moeiteloos aan jouw toekomstplannen. Omdat zijn kennis altijd actueel is, weet je zeker dat zijn adviezen dat ook zijn.
De RB is op de hoogte van (starters)kortingen en mogelijke subsidies waarop je als ondernemer recht heeft. Daarnaast werkt hij samen met andere financieel professionals, zoals accountants en juristen, om ervoor te zorgen dat je met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk financieel voordeel behaalt.
Beleid is nodig om richting te geven aan jouw ondernemersactiviteiten. De RB informeert en adviseert je onafhankelijk en objectief bij het opstellen van beleid met betrekking tot fiscale zaken, rechtsvormen en financiële planning. Zodat je nu en in de toekomst slimme keuzes maakt die ook juridisch en fiscaal gezien gunstig zijn.
Alleen belastingadviseurs die een gedegen opleidingstraject hebben gevolgd, mogen zich RB noemen. Daarnaast is permanente educatie verplicht. De RB houdt zijn kennis continu op peil middels cursussen, workshops, lezingen en vakliteratuur. Zo ben je met een RB verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies op elk fiscaal gebied.
In situaties van een herstructurering binnen uw bedrijf, een overname of internationale stappen, is zorgvuldigheid van het grootste belang. Er spelen allerlei juridische, fiscale en organisatorische zaken een rol bij dit soort ingrijpende veranderingen. De RB is jouw sparringpartner in dit proces en begeleidt de benodigde trajecten.
Voor jou als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet je erop kunnen rekenen dat jouw belastingadviseur jouw belangen dient. En dat hij alle ins en outs kent van het belastingvak, zodat jij verzekerd bent van de optimale oplossing. Het Register Belastingadviseurs, met 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs in het mkb, waarborgt de kwaliteit voor jou als ondernemer. Alle leden zijn namelijk gebonden aan het Reglement Tuchtrechtspraak.
Logo RB Register Belastingadviseurs