Goossens Belastingadviseurs

Op zoek naar een belastingadviseur in Breda?

Ons werkgebied is de driehoek Bergen op Zoom – Breda – Rotterdam. Wij werken efficiënt door het inzetten van cloudoplossingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. Jij bent van harte welkom bij ons op kantoor. Maar we kunnen elkaar ook online spreken middels Google Meet.

Klant worden bij Kantoor Goossens
Wij zijn er voor jou

Onboarding

We nodigen je graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hiervoor hoef je geen voorbereidingen te treffen. Je kunt hierin jouw vragen of wensen voorleggen en wij bieden je hiervoor een mogelijke oplossing. Eenvoudige vraagstukken worden op dat moment al vrij snel aan de orde gesteld en opgelost. Op basis van de door jouw verstrekte informatie ontvang je een heldere en transparante offerte voor de overeengekomen werkzaamheden. Deze kunt u digitaal ondertekenen. Zo kunnen we snel aan de slag.
Na akkoord van de offerte gaan we aan de slag. Voor ondernemers bieden wij een dashboard met daarin een CRM-functie en facturatiemogelijkheden. Deze worden helder uitgelegd zodat jij direct van start kan gaan!
We maken wederzijdse afspraken over de planning en uitvoering van onze werkzaamheden. Wij declareren per periode. Dit kan op basis van geleverde prestaties per maand of in vaste termijnen.
belasting uitbesteden

Zelf doen of uitbesteden?

Je kunt ervoor kiezen om de administratie geheel of gedeeltelijk zelf te doen. Bij geheel uitbesteden zorgen onze specialisten ervoor dat jouw administratie op orde is. Door automatisering kunnen we efficiënt werken. Ook als je kiest voor gedeeltelijk uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je een solide administratie op te zetten. Wij verwerken en controleren de cijfers en zorgen voor duidelijke rapportages.
hulp bij belastingaangifte

Sturen op cijfers

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een gedegen financiële administratie te voeren. Die verplichting om cijfers goed vast te leggen biedt kansen. Als de cijfers op orde zijn, heb je inzicht in omzet, verkoop en inkoop. Maar ook in je bedrijfskosten en het betalingsgedrag van je klanten. Met een goede administratie heb je managementinformatie in handen die je helpt bij het maken van de juiste beslissingen voor jouw onderneming.
Wil jij een vast bedrag per maand betalen? Geen probleem!
enthousiast geworden

Tijd voor een gesprek

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.