Tarieven

Belastingaangifte

Aangifte inkomstenbelasting is de jaarlijkse methode waarmee de inkomsten en terugbetalingen van een persoon of bedrijf aan de overheid worden gedocumenteerd en berekend voor belastingdoeleinden. Deze fiscale taken kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij treden op als jouw fiscaal intermediair en zorgen dat het correct indienen van de belastingen snel, gemakkelijk én hoofdpijnvrij verloopt.

Particulier

zonder afspraak vanaf

€135,-

Particulier

met afspraak vanaf

€200,-

Weet waar je aan toe bent

Jouw belastingaangifte voor een vast bedrag

Wij helpen je niet alleen met het invullen en in te dienen van formulieren en documenten, maar ook bij het opstellen van fiscale strategieën door eventuele aftrekposten of kredieten te vinden waar je mogelijk voor in aanmerking komt, waardoor je meer geld kunt besparen op uw belasting. Met het persoonlijke fiscale dossier dat wij van jouw bijhouden is er altijd snel antwoord op vragen en fiscale informatie direct voorhanden.
jouw belastingadviseur

Patrick Goossens

Vanaf 2007 is Patrick verbonden aan het kantoor, vanaf 2012 als partner. Sinds 2020 is hij algemeen directeur van Goossens Belastingadviseurs. Hij hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met de klant. “Het is onze ambitie om elke ondernemer te voorzien van het beste inzicht in zijn of haar onderneming.”

Goossens Belastingadviseurs Bergen op Zoom is gevestigd in Business Center De Roembrandt.

Benodigde stappen

Benodigde stappen

Financieel

Up-to-date

Als ondernemer ben je druk en ontkom je niet aan het feit dat je soms belangrijk nieuws mist.

Onze nieuwsbrief geeft je daarom een kort overzicht van al het belangrijke nieuws op financieel en fiscaal gebied. Precies alles wat jij als ondernemer moet weten in een maandelijkse mail.

Wij sturen geen spam, beloofd!

Meld je hieronder gratis aan en blijf ook financieel up-to-date!