aangesloten bij

Goossens Belastingadviseurs

REGISTER BELASTINGADVISEURS | RB

Het Register Belastingadviseurs beschikt over fiscale kennis én kennis van het mkb

Bij het Register Belastingadviseurs zijn zo’n 6.500 belastingadviseurs met de RB-titel. Belastingadviseurs die hun vak bijhouden en aanspreekbaar zijn op de kwaliteit van het werk dat ze leveren.

Logo RB Register Belastingadviseurs
fiscaal en financieel professional

SRFA Erkend Kantoor

SFRA Erkend kantoor

De SRFA verstrekt kwaliteitskeurmerken, gericht op bedrijven, zzp’ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist of financieel professional. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat onze professionals voldoen aan de juiste criteria.

SFRA Erkend kantoor
kantoor goossens

Registratie Belastingdienst

Belastingdienst

Ons kantoor is geregistreerd bij de belastingdienst. Ons kantoor heeft een eigen registratienummer zodat wij onze klanten goed kunnen bedienen. Met dit nummer kunnen wij als fiscaal intermediair gegevens aanleveren bij de belastingdienst, zoals bijvoorbeeld belastingaangiften of bezwaarschriften.

Belastingdienst
als klant zit je goed bij ons

Wij gaan alleen voor het beste!

SFRA Erkend kantoor
Wij zijn erkend SRFA kantoor

Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat onze klanten contact hebben met professionals die een goede opleiding hebben genoten en hun vak up-to-date houden en werken binnen organisaties met een goed intern kwaliteitsbeheersingssysteem.

Goossens Belastingadviseurs Register Belastingadviseurs Bergen op Zoom
Register Belastingadviseurs (RB)

Onze belastingadviseurs beschikken over actuele vakinhoudelijk kennis op het gebied van belastingadvies. Onze klanten zijn dus verzekerd van up-to-date fiscaal advies. Het Register Belastingadviseurs is met ruim 7.000 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb.

Goossens Belastingadviseurs is

Register Belastingadviseur

Belastingwetgeving verandert continu. De RB houdt alle ontwikkelingen bij door middel van verplichte permanente educatie. Zo voldoen jouw documenten en aangiftes altijd aan de laatste fiscale voorschriften. In voorkomende gevallen stelt de RB ook documenten voor je op.

De RB is op de hoogte van zowel jouw zakelijke als privésituatie. Daardoor weet hij waar je staat en welke richting je op wilt. Ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied koppelt hij moeiteloos aan jouw toekomstplannen. Omdat zijn kennis altijd actueel is, weet je zeker dat zijn adviezen dat ook zijn.
De RB is op de hoogte van (starters)kortingen en mogelijke subsidies waarop je als ondernemer recht heeft. Daarnaast werkt hij samen met andere financieel professionals, zoals accountants en juristen, om ervoor te zorgen dat je met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk financieel voordeel behaalt.
Beleid is nodig om richting te geven aan jouw ondernemersactiviteiten. De RB informeert en adviseert je onafhankelijk en objectief bij het opstellen van beleid met betrekking tot fiscale zaken, rechtsvormen en financiële planning. Zodat je nu en in de toekomst slimme keuzes maakt die ook juridisch en fiscaal gezien gunstig zijn.
Alleen belastingadviseurs die een gedegen opleidingstraject hebben gevolgd, mogen zich RB noemen. Daarnaast is permanente educatie verplicht. De RB houdt zijn kennis continu op peil middels cursussen, workshops, lezingen en vakliteratuur. Zo ben je met een RB verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies op elk fiscaal gebied.
In situaties van een herstructurering binnen uw bedrijf, een overname of internationale stappen, is zorgvuldigheid van het grootste belang. Er spelen allerlei juridische, fiscale en organisatorische zaken een rol bij dit soort ingrijpende veranderingen. De RB is jouw sparringpartner in dit proces en begeleidt de benodigde trajecten.
Voor jou als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet je erop kunnen rekenen dat jouw belastingadviseur jouw belangen dient. En dat hij alle ins en outs kent van het belastingvak, zodat jij verzekerd bent van de optimale oplossing. Het Register Belastingadviseurs, met 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs in het mkb, waarborgt de kwaliteit voor jou als ondernemer. Alle leden zijn namelijk gebonden aan het Reglement Tuchtrechtspraak.
Logo RB Register Belastingadviseurs

Financieel

Up-to-date

Als ondernemer ben je druk en ontkom je niet aan het feit dat je soms belangrijk nieuws mist.

Onze nieuwsbrief geeft je daarom een kort overzicht van al het belangrijke nieuws op financieel en fiscaal gebied. Precies alles wat jij als ondernemer moet weten in een maandelijkse mail.

Wij sturen geen spam, beloofd!

Meld je hieronder gratis aan en blijf ook financieel up-to-date!